A mérhető energiaforrás:
 WINDTANOO SZÉLGENERÁTOR

 

Mi az Új Windtanoo szélgenerátor?

Nagyon egyszerűen megfogalmazva: egy olyan, elektromos áramot előállító rendszer, ami a szél energiáját hasznosítja. Tehát egy energiaforrás!

A WINDTANOO szélgenerátor műszaki megoldásai egy világszerte bejegyzett magyar szabadalomra épülnek, amely szélérzékenységében és a hasznosítás hatásfokában felülmúlja a piacon megtalálható hasonló rendszereket.
A WINDTANOO  szélgenerátor a legkisebb szélmozgásra is elindul és jelentős mennyiségű villamos áramot termel.

A generátorok NEODIMIUM mágnessel kerülnek összeszerelésre, ez a jelenleg ismert legnagyobb erejű permanens mágnes a világon, amelynek köszönhetően e generátorok hatásfoka 50% körül mozog (a világpiacon kapható, hasonló készülékek hatásfoka a 25-35%-ot éri el). E technikai egyedülállóság eredményezi, hogy a névleges teljesítmény 25 – 40 fordulat/percnél biztosított 28 km/h szélsebesség mellett.

A WINDTANOO szélgenerátor súlya és mérete szembetűnően kisebb, így könnyebben telepíthető és a tartószerkezet is alacsonyabb költséggel alakítható ki!

A WINDTANOO szélgenerátor teljesítménye egyedülálló!

Olyan prémium kategóriájú szélgenerátorokkal összehasonlítva, amelyek villamos energia termelése – ugyanazon szélsebesség mellett – elmarad a WINDTANOO szélgenerátorétól, megállapítható, hogy ezen készülékek piaci ára 30–40%-kal magasabb mint a WINDTANOO berendezéseké.

A rotor lapátok többféle kivitelben, a kisebb vagy nagyobb átlagos szélerősség figyelembevételével készülnek. A szélmérés eredményeit kiértékelve határozzuk meg a lapát típusát, méretét.

A rotor lapátok anyaga: Normál: Üvegszál erősítésű kompozit műanyag Prémium: Szén szállal erősített kompozit műanyag.

Piacképes megjelenés, egyedülálló hatásfok, szerviz és beüzemelő hálózat! = WINDTANOO szélgenerátor!

Termelje meg saját energiaszükségletét akár a havi minimálbért meghaladó mértékben!

Függetlenedés. Képzelje el azt a jövőt, ahol a jelenlegi energiaköltsége a töredékére csökken, vagy Önnek bevételt hoz a megtermelt energia. Olyan, a jelenben is elérhető helyzetet teremthet, ahol nem kell havonta jelentős villanyszámlát fizetnie és nem kell attól tartania, hogy az energiaszolgáltatója meglepi Önt egy váratlan áremeléssel.

A függetlenedés a villamos energia  termelésben és fogyasztásban ma már nemcsak a képzelet szüleménye, hanem nyilvánvaló, ésszerű realitás.

Számtalan módja van ma már annak, hogy energia szempontjából függetlenedjünk, de nem mindegyik út járható mindenki számára.

Ha Ön gyors és tiszta megoldást keres, ha nem kíván hozzányúlni az épület szerkezetéhez, sőt, egyáltalán nem akar átalakításokkal vesződni, akkor a WINDTANOO szélgenerátor rendszerben megtalálja a számításait.

Áramot azonban nemcsak Önnek termel!

A WINDTANOO szélgenerátor használata nem jelenti azt, hogy Önnek le kell csatlakoznia az országos hálózatról. A két rendszer az Ön hasznára együtt dolgozik:

A WINDTANOO rendszer által termelt áramot Ön azonnal fel tudja használni, így villanyszámláját nem terheli az energia fogyasztása. Túltermelés esetén azonban a rendszer a többletáramot betermeli az országos hálózatba oly módon, hogy az Ön villanyórája regisztrálja a WINDTANOO által termelt energiát, így csökkenti a fogyasztását mutató mérőszámlálók állását.

A többletáramot a szolgáltató átveszi Öntől vagy Ön felhasználhatja azokban az időszakokban, amikor többletenergiára van szüksége vagy épp a szélgenerátora aktuálisan nem termel elegendőt.

De vajon az Ön esetében mekkora mennyiségű áram termelődhet?

Magyarország széltérképe alapján végzett mérések és a felszerelt szélgenerátorok tulajdonosainak után követése alapján elmondható, hogy az egész ország területén havi átlagban 1400-1800 kW villamos áramot állít elő egy 5 KW-os szélgenerátor, jelen lakossági árakon ez 70.000 – 90.000 Ft/hó

„Nálam gyakran szélcsend van.” Talaj közelben meglehet…

A WINDTANOO szélgenerátort 9-12 m magas oszlopra helyezik, ahol a szélmozgás nagyobb és sokkal állandóbb, mint talaj közelében. Magyarország széltérképe a 10 m-es magasságban tapasztalható légréteg mozgását figyeli. A WINDTANOO rendszer szélkereke ennek a légrétegnek az útjába van állítva.

Miért lehet Önnek szüksége egy ilyen eszközre?

A szélgenerátor nyilvánvaló gazdaságosságán felül a környezetkímélő hatása is egyértelmű. Magyarországon az elektromos energiát eddig csak az atomerőműből és hőerőművekből nyertük.

A WINDTANOO szélgenerátor és a hozzákapcsolt feszültség-átalakító rendszerek széleskörű alkalmazásával az Európai Unió és hazánk célkitűzései, vállalásai megvalósíthatóak a hagyományos eljárásokra épülő villamos-energia termelés súlyos környezetkárósító hatásainak jelentős csökkentésében.

A WINDTANOO szélgenerátor tehát jó befektetés és egyben környezetkímélő megoldás is!

 

Windtanoo – Wind Generator – Szélgenerátor is proudly powered by WINDTANOO.COM and the Product OurOffset Ltd.
Copyright © 2011-2016. JOG NYILATKOZAT Add Url Xml sitemap generator
  • Bejelentkezés

  • Free Sitemap Generator

    Windtanoo – Wind Generator – Szélgenerátor

    … első magyar magán carbon farm …